UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je UFC-ov Makedonac nokautiran nakon samo 17 sekundi

John Phillips i Alen Amedovski
 screenshot
Velški UFC borac John Phillips ostvario je treći najbrži nokaut u povijesti UFC-ove srednje kategorije. On je nakon samo 17 sekundi nokautirao makedonskog borca Alena Amedovskog.

Amedovski je u ovu borbu ušao kao favorit, a pobjeda mu je bila imperativ nakon što u prvom UFC nastupu nije impresionirao. Phillips je do sada nastupio tri puta u UFC-u, svaki put je ponudio uzbudljivu borbu, no isto tako je svaki put završio poražen. Mnogi su ostali začuđeni kad je dobio još jednu priliku, a on je pokazao kako su u vodstvu UFC-a bili u pravu. Nokaut nakon samo 17 sekundi ono je što ga svakako ostavlja u promociji barem još jednu borbu.

Otvoreno su obojica krenuli u okršaj i već prvi susret na sredini Octagona donio je "brawl". U njemu se Velšanin snašao puno bolje od Makedonca, pogodio je neke prave udarce kojima je svog protivnika bacio na stražnjicu, a onda je samo završio borbu na pravi način. Sudac je sjajno prepoznao kako je to gotova borba i uskočio je u pravi trenutak. Phillip je tako postao autor trećeg najbržeg prekida u povijesti UFC-ove srednje kategorije te vlasnik jednog od najbržih UFC prekida ove godine.

Pogledajte kako je izgledala ova borba koja je potrajala puno kraće nego je bilo tko očekivao.

Linker
16. travanj 2024 09:35