UFC

(VIDEO) Pogledajte kako Stipe žestoko slavi povratak na UFC tron

Stipe Miočić slavi veliku pobjedu
 Screenshot (TMZ Sports)
UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić je prilično žestoko proslavio povratak pojasa u Cleveland. Velika pobjeda protiv Daniela Comriera na UFC-u 241 se poklopila i s njegovim 37. rođendanom pa je slavlje po povratku u svoj gradi bilo još veće.

Na mega tulumu organiziranom u čast njemu i sjajnoj pobjedi iz Anaheima, je bila prisutna njegova obitelj, prijatelji, ali i mnogi drugi slavni sportaši poput NHL igrača (Cleveland Browns) Mylesa Garretta. Upravo s Garrettom je "Vatrogasac" podijelio šampionsku tortu u obliku UFC pojasa koja je bila jedan od "highlighta" večeri.

Tabloid TMZ Sports se dokopao duže verzije videa sa slavlja u trajanju od gotovo jedne minute. Na videu Miočić pije šampanjac iz ogromne boce, a zatim stiže torta u obliku šampionskog pojasa koju dijeli s Garrettom. Čitavo vrijeme uz njega sjedi njegova supruga Ryan Marie Miočić s kojom je prošle godine dobio prvu prinovu.

Fanovi su primjetili da je Stipe poput "Wolverinea" iz popularnog filmskog hita. Samo nekoliko dana nakon što je prošao rat s Cormierom, njegovo lice se u potpunosti oporavilo i izgleda kao da se nije niti borio.

Linker
14. travanj 2024 04:38