UFC

(VIDEO) Pogledajte najveću borbu u UFC povijesti i kaos koji je uslijedio

Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov
 screenshot
UFC je na svom Youtube kanalu podijelio snimku cijele borbe Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora. 11 mjeseci nakon tog spektakla, prisjetite se svega što se tog dana dogodilo u T-Mobile Areni.

Najveća borba u UFC povijesti! Mnogi bi rekli kako je to previše težak pojam za odabrati jednu. No, zapravo nije. Ako ćemo gledati po zanimaciji fanova, popularnosti boraca, cijelog uvoda u borbu, njen tijek i ishod te na kraju ono što se dogodilo nakon nje, konačan odabir može biti samo jedan. UFC 229, Las Vegas, 6. listopada. 20000 ljudi u T-Mobile Areni, 2.4 milijuna prodanih prijenosa, a u kavezu Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor.

Sama borba ne bi mogla ući među deset najboljih u 2018. Možda bi nekako rubno uspjela ući u deset najboljih te jeseni, no ono što se dogodilo unutar tri pune runde i tri minute četvrte, samo je dio cijelog spektakla. Niti najveći boks spektakli nisu postali klasici samo na račun onoga što su sudionici borbe pokazali kad su stali jedan preko puta drugog pa to ne mora biti slučaj niti za ovu borbu. Ona je najveća u UFC povijesti i teško da ćete pronaći argumente za suprotno.

U videu ispod teksta možete pogledati što se to dogodilo u borbi, ali i nakon nje, odnosno UFC si je dozvolio objavu snimke kaosa nastalog nakon borbe. Ne treba previše duljiti s ovim, pogledajte!

Linker
15. travanj 2024 08:00