UFC

(VIDEO) Pogledajte neobičan trening Tonyja Fergusona! Javio se i Khabib: 'Treniraš s remenom i u trapericama?

 Screenshot (Instagram)
Dana White uvjerava nas da se ne trebamo brinuti i da će se meč između Tonyja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova održati unatoč problemima koje stvara koronavirus. No, ako pogledamo posljednje snimke s 'El Cucuyjevih' priprema, mogli bismo zaključiti da virus koji je pogodio čitav svijet možda i nije najveća prijetnja ovom velikom okršaju...

Naime, Ferguson je još jednom neke oduševio, a neke šokirao zanimljivim metodama treninga koje obično primjenjuje u svojim pripremama. Novi video UFC-ove zvijezde ekspresno je postao viralan te je u vrlo kratkom razdoblju prikupio pregršt reakcija.

Dok jedni hvale njegovu kreativnost, drugi su u strahu od toga da bi po peti put jedan od najiščekivanijih mečeva u povijesti UFC-a mogao biti otkazan zbog 'više sile'. Podsjetimo, upravo su Fergusonove ozljede dva puta zaustavile njegov susret s neporaženim Dagestancem, stoga nas nimalo ne čudi da je mnoge navijače zabrinuo ovaj video uradak.

Spomenimo i kako je ESPN ubrzo nakon Fergusonove objave 'iskopao' i Khabibov komentar.

"Treniraš s remenom i u trapericama?" - navodno se zapitao aktualni prvak koji bi, ako sve prođe po planu, s Tonyjem trebao snage odmjeriti 18. travnja na UFC-u 249.

Hoće li se taj meč održati pred praznim tribinama i na kojoj lokaciji, u ovim trenucima još nije jasno, a što o svemu kaže predsjednik UFC-a Dana White možete pročitati OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 05:20