UFC

(VIDEO) Pogledajte prvu veliku najavu za Jonesovu obranu titule protiv Reyesa

UFC 247
Za samo dva i pol tjedna, UFC će održati svoju drugu PPV priredbu u 2020. godini. UFC 247 održava se u Houstonu uz glavnu borbu između Jona Jonesa i Dominicka Reyesa, a tu je i okršaj Valentine Shevchenko protiv Katlyn Chookagian.

Jon Jones je po mnogima najbolji i najtalentiraniji MMA borac u povijesti te svaka njegova borba donosi jednu posebnu razinu uzbuđenja. Posebno ako se nalazi u razdoblju bez incidenata te kad se bori dovoljno često. Za dva i pol tjedna, na UFC 247 priredbi, odradit će svoju četvrtu borbu u razmaku od 14 mjeseci što svakako mora biti brojka kojom će svi MMA sladokusci biti zadovoljni.

7. veljače u Houstonu, čeka ga borba protiv Dominicka Reyesa, neporaženog izazivača. UFC je krenuo u službenu promociju ove priredbe već tijekom emitiranja UFC 246 programa, kad je u eter puštena najava imena 'My Enemy'. Ona se nalazi ispod teksta i donosi sve što jedna dobra UFC najava treba imati.

Borba Jonesa i Reyesa nije jedina borba za UFC titulu na ovom programu. Takav će biti i okršaj Valentine Shevchenko i Katlyn Chookagian. Shevchenko će tim putem pokušati po treći put obraniti titulu muha kategorije, nakon što je podosta lako savladala Jessisu Eye i Liz Carmouche.

Spomenuta najava nalazi se ispod teksta. Pogledajte ju!

Linker
20. travanj 2024 13:34