UFC

(VIDEO) Pogledajte UFC 249 vaganja iz drugog kuta i kako se pripremala dvorana za večerašnji spektakl

Henry Cejudo i Dominick Cruz
 screenshot/YouTube
U četvrtoj i petoj epizodi UFC 249 Embeddeda možemo pratiti kako se razvijala situacija na samom kraju "fight weeka". Osim što pratimo borce u hotelu, tijekom skidanja kilograma te na vaganju, možemo vidjeti i kako se pripremala dvorana u kojoj će se priredba održati.

Četvrta epizoda počinje s događanjima iz kasnih večernjih sati srijede, dok se većina boraca našla u hotelu, a neki čak na različitim krajevima hodnika, poput Dominicka Cruza i Henryja Cejuda. Tako je Cruz pozvao svog protivnika u zagrljaj, na što ovaj nije reagirao onako kako se izazivač nadao. Tonyja Fergusona pratimo tijekom jednog od posljednjih treninga.

Nakon toga kamere odlaze u dvoranu gdje će se priredba održati, a UFC-ovi tehničari su pokazali kako izgledaju pripreme te su objasnili što se ovog puta razlikuje od uobičajenih radnji oko montaže Octagona i popratnih sadržaja. Kraj epizode pripada improviziranom medijskom danu.

Peta epizoda u potpunosti je posvećena skidanju kilograma te vaganju boraca, a sučeljavanja glavnih zvijezda možete pogledati iz drugog kuta. Prije nego što priredba večeras napokon krene, pogledajte i ovu epizodu.

Linker
24. travanj 2024 08:26