UFC

(VIDEO) Pogledajte veliki meč Cruza i Dillashawa! Ovako se 'Dominator' već jednom vratio na tron

Dominick Cruz i T.J. Dillashaw
 Screenshot (YouTube, UFC)
Ako ste zaboravili kako to izgleda kada u Octagonu nastupa Dominick Cruz, onda bi vas mogao oduševiti video na koji nas je ovih dana odlučio podsjetiti UFC.

Dominick Cruz vratit će se u akciju 9. svibnja na UFC 249 priredbi i u svom prvom meču nakon više od tri godine pauze napasti titulu u bantam kategoriji. Protivnik danas 35-godišnjeg 'Dominatora' bit će aktualni prvak Henry Cejudo, a njih dvojica obračunat će se u sunaslovnoj borbi eventa kojeg u Jacksonvilleu predvode Tony Ferguson i Justin Gaethje.

Kako bi dodatno promovirali Cruzov povratak, iz UFC-a su nas počastili besplatnom snimkom njegovog dvoboja s T.J. Dillashawom.

Borba je to koja se dogodila 17. siječnja 2016. u Bostonu (UFC Fight Night 81), a bio je to tek drugi Cruzov nastup od meča s Demetriousom Johnsonom iz 2011. godine. Pauze, naime, Dominicku nisu strane budući da je čitava njegova karijera obilježena teškim ozljedama.

No, Cruz nije jedan od onih koji vjeruju u 'ring rust' pa je tako u spomenutom meču detronizirao Dillashawa i sa stilom obilježio svoj tadašnji povratak na scenu.

"Pokušao sam objasniti da ne postoji stvar poput 'ring rusta'. To postoji samo u slučaju da ne trenirate dovoljno. Zapamtite, 'ring rust' nije ništa više od mentalne slabosti", svojevremeno je govorio 'Dominator', a hoće li još jednom na najbolji mogući način opravdati svoju teoriju saznat ćemo za točno tjedan dana.

Linker
23. travanj 2024 09:44