UFC

(VIDEO) Pogledajte žestoki trening Conora McGregora u izolaciji

Conor McGregor
 Screenshot
Conor McGregor priprema se za povratak u oktogon i u izolaciji odrađuje žestoke treninge kako bi spreman dočekao priliku za novi nastup. Još se ne zna tko će mu biti sljedeći protivnik.

I u Irskoj, kao i u ostatku svijeta, vladaju izvanredne mjere zbog straha od širenja koronavirusa, a teška situacija pogodila je i najveću MMA zvijezdu današnjice Conora McGregora koji formu brusi treninzima u svom podrumu.

McGregor se u siječnju vratio u oktogon nakon 15 mjeseci pobjedom protiv Donalda Cerronea nakon samo 40 sekundi borbe, a od tada se nagađa tko će mu biti sljedeći protivnik. Predsjednik Dana White jasno je rekao da želi dogovoriti revanš Conora i Khabiba Nurmagomedova, ukoliko prvak obrani pojas protiv Tonyja Fergusona 18. travnja. No, još nije poznato hoće li se ta borba održati, ali White tvrdi da će UFC učiniti sve što je moguće za održavanje tog meča.

Khabib je i Conorova velika želja, no u igri je još nekoliko imena iz vrha lake i velter kategorije. Ranije je McGregor rekao da je spreman i uskočiti na UFC 249 u slučaju ozljede Fergusona ili Khabiba pa i u izolaciji odrađuje žestoke treninge kako bi ostao spreman za nastup, ukoliko mu se ukaže prilika.

McGregor je u subotu objavio snimku iz podruma i pokazao kako radi na svojim udarcima.

"The Notorious" je zatim objavio i novu poruku vezano za situaciju s koronavirusom. Podsjetio je svoje sunarodnjake da poštuju pravila karantene.

"Vidjeli smo pad broja zaraženih u posljednja tri dana. To su ohrabrujuće brojke, ali i dalje imamo više od stotinu novih slučajeva dnevno. Ovo je vrhunac vikenda, imamo sve niže brojke svakog dana i bit ćemo na kušnji da izađemo i nastavimo živjeti normalne živote. Ali, sada je vrijeme kada moramo biti najoprezniji kako bismo to završili. U suprotnom, riskiramo novi rast kojeg nećemo moći zaustaviti. Ostanite čvrsti, Irska! Zajedno ćemo uspjeti", poručio je McGregor.

View this post on Instagram

Quick reminder to stay vigilant with our quarantine efforts, team Ireland! We have seen a drop over the last 3 days in numbers of infected. From 191 cases on Thursday, March 19th (Our heaviest day to date) to a slight decrease of 126 the following day, Friday March 20th. To now today, Saturday March 21th, a total number of 102 new cases. These are encouraging drops each day but we are still above 100 a day. With today being Saturday and the peak of our weekend, plus the fact we have received lower numbers each day, we will all feel tempted to get out and back to living our normal lives again. But now is the time we must remain most vigilant! Remain most vigilant and put this fully to bed. Otherwise we run the risk of going around in circles with these numbers until they hit a spike we then can’t contain. Stay tight Ireland! We will do this! Together in unity! God speed to everyone around the world fighting this virus. We fight it side by side! Team work makes the dream work, God bless!

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Linker
24. travanj 2024 12:14