UFC

(VIDEO) Pojavila se snimka Smithovog provalnika, mladić je bio potpuno izvan kontrole

 screenshot
Na Twitteru se pojavila snimka mladića koji je provalio u kuću UFC-ovog borca Anthonyja Smitha, no s jednog ranijeg pokušaja ulasku u drugu kuću. Na snimci se jako dobro može vidjeti kako je momak u potpunosti izvan kontrole.

Od jučer je poznato kako je provalnik u kuću Anthonyja Smitha bio 21-godišnji Luke Haberman, inače bivši uspješni srednjoškolski hrvač. Sad su se pojavile još neke informacije koje istom nikako ne idu u prilog, ali i snimka s pokušaja provale u jednu drugu kuću, prije nego što je to uspio napraviti kod Smitha.

Habermanovi problemi počeli su već u veljači kad je bio optužen za nasilje u obitelji, a snimka koja se pojavila daje do znanja kako on ima još nekih osobnih problema. Naime, u jednu kuću prije Smithove nije uspio provaliti, a pojavio se dokaz da on to nije radio s ciljem da se neprimjetno ušulja, nešto otuđi pa isto tako neprimjetno iskrade. Naime, on je ispred vrata kuće u koju nije uspio ući počeo nekontrolirano vikati i vlasnika kuće pozivati da izađe. Ipak, nitko u tom trenutku nije reagirao pa je on došao do kuće UFC-ovog borca. Ipak, iako je bio izvan kontrole, svoje hrvačke vještina koristio je u borbi sa Smithom, koji ga je zatekao u kući te pokušao savladati.

"Nema šanse da se običan čovjek može tako boriti. Ja nisam najopakiji tip na svijetu, ali on je neki najobičniji lik s kojim sam imao puno problema. Podnio je sve s čime sam ga napao - svaki udarac, svako koljeno, svaki lakat. Sve! I nastavio se boriti! Ne lažem kada kažem da mi je to bila jedna od najteži borbi u životu", ispričao je Smith što je dogodilo u razgovoru s ESPN-om.

Haberman je na kraju priveden te će suđenje gotovo sigurno dočekati u pritvoru.

Linker
24. travanj 2024 19:02