UFC

(VIDEO) Poklon u pravo vrijeme! Pogledajte cijelu UFC 241 borbu Diaza i Pettisa

Nate Diaz vs. Anthony Pettis
 screenshot
Pogledajte cijelu borbu Natea Diaza i Anthonyja Pettisa s UFC 241 priredbe, borbu kojom se Diaz impresivno vratio nakon tri godine neaktivnost te time izborio glavnu borbu UFC 244 spektakla i napad na 'BMF' pojas protiv Jorgea Masvidala.

Borba Natea Diaza i Anthonyja Pettisa održala se 17. kolovoza na UFC 241 priredbi, kao sunaslovna borba Stipi Miočiću i Danielu Cormieru. Unatoč tome što je borba bila vrlo uzbudljiva i sadržajna, malo je fanova iz naših krajeva koji su joj se uspjeli u potpunosti fokusirati, znajući što slijedi iza nje.

Iako je tri godine izbivao iz Octagona te su iz tog razloga opravdano postojale mnoge sumnje koliko će Nate Diaz biti dobar u ovoj borbi, on je na te sumnje odgovorio jednom od najboljih izvedbi u svojoj dugoj karijeri. Sve u ovoj borbi izgledalo je taktički i tehnički potpuno ispolirano. Anthony Pettis imao je dobru strategiju, svima je poznato koliku i kvalitetu posjeduje, no ovog puta nije uspio odgovoriti na ono što je pripremio Nate Diaz. Sjajno kretanje, vrhunski osjećaj za napad i još bolje eskivaže te pravovremeno donošenje odluke o prebacivanju borbe u parter, sve je to mlađi brat Diaz ponudio u svojoj povratničkoj borbi.

Nakon 15 minuta okršaja nije bilo puno dvojbe tko je pobjednik. To je shvatio i Pettis, koji je tog dana jednostavno naišao na boljeg. Nate Diaz ovom je pobjedom i više nego profitirao. Ponovno se našao u borbi koja donosi veliku zaradu i to za samo devet dana na UFC 244 priredbi. 2. studenog u Madison Square Gardenu borit će se protiv Jorgea Masvidala. Ako se u Octagonu pojavi ovako spreman, fokusiran i motiviran, nema sumnje kako će fanovi još jednom gledati vrhunsku borbu. Borbu poput ove koja se nalazi ispod teksta.

Linker
20. travanj 2024 14:18