UFC

(VIDEO) 'Poruči svojoj supruzi neka ovim putem ostane kod kuće'

Michael Chiesa
UFC 239 eventu približili smo se na samo jedan dan. No, ono što se događalo u prethodna dva donosi nam četvrta epizoda UFC 239 Embeddeda. Uz sudjelovanje svih glavnih zvijezda za sada najveće ovogodišnje MMA priredbe.

Sami početak epizode pripada Lukeu Rockholdu, koji je trenirao u hotelskoj sobi, a možemo primijetiti kako mu je trening partner dvostruki ONE prvak, Aung La N Sang. Nakon njega je red došao na Michaelu Chiesu, a začudo njegov dio epizode je ovog puta najzanimljiviji.

"Prepun respekta, molim te da svojoj trofejnoj supruzi poručiš da ovog puta ostane kod kuće", otkrio je Chiesa sadržaj poruke koju mu je njegov protivnik, Diego Sanchez, ostavio na društvenim mrežama. Chiesu smo još kratko popratili u treningu, a onda je došao red na najveće zvijezde koje su svoje treninge odradili pred fanovima.

Prvi su tamo došli Jon Jones i Holly Holm, a timski kolege su oduševili fanove svojim prisustvom. Istima su se obratili, a njihove izjave popraćene su ovacijama. Bena Askrena su neki fanovi pokušali provocirati, no on se nije dao smesti. Kraj epizode pripada ATT-evcima, Jorgeu Masvidalu i Amandi Nunes.

Event je sve bliže, a već danas nam slijedi vaganje. Još samo malo i slijedi akcija iz T-Mobile Arene.

Linker
24. travanj 2024 09:28