UFC

(VIDEO) Potres pogodio Las Vegas za vrijeme govora Rashada Evansa

Rashad Evans je imao nezaboravan govor prilikom svog ulaska u UFC-ovu Kuću slavnih.

Legendarni UFC borac i nekadašnji prvak poluteške kategorije bio je jedan od pet boraca koji su postali novi članovi "UFC Hall of Famea" na svečanoj ceremoniji održanoj sinoć u Las Vegasu.

Tijekom Evansovog inauguracijskog govora zemlja u Palms Casinu počela se tresti. Naime, snažan potres koji su jučer pogodio susjednu Kaliforniju osjetio se i u Nevadi. Riječ je o potresu magnitude 7.1, a udario je Ridgecrest u južnoj Kaliforniji, mjesto udaljeno 230 kilometara od Las Vegasa.

Osjetivši podrhtavanje 39- godišnji Evans brzo je shvatio o čemu se radi pa je tako prekinuo govor kako bi komentirao situaciju.

"O čovječe, osjećam to. O da, potres dušo. Hej, to ja donosim uzbuđenje", našalio se Evans i zatim nastavio sa svojim govorom.

Rashad Evans službeno se umirovio 25. lipnja prošle godine. Sport je napustio s profesionalnim omjerom od 19 pobjeda uz 8 poraza i jedan neriješen ishod. Nažalost, posljednju fazu njegove karijere obilježile su ozljede i loši nastupi te se umirovio s čak pet poraza u nizu, od čega su zadnja tri u srednjoj kategoriji. U najboljim danima Evans je osvojio poluteškašku titulu protiv Foresta Griffina, a njegova pobjeda protiv Chucka Liddella proglašena je najboljim nokautom 2008. godine.

Linker
20. travanj 2024 18:04