UFC

(VIDEO) Prekinuo šutnju: Covington najavio 'brz povratak prvaka'!

Colby Covington
 Instagram
Sada već bivši izazivač u velter kategoriji, kontroverzni Colby Covington, se nakon nekoliko dana posta na društvenim mrežama i medijske šutnje odlučio obratiti svojim fanovima. U svom je stilu najavio vrlo brzi "povratak prvaka" i time razveselio vojsku navijača!

Covington je na svom Instagramu objavio kratku video reklamu za jedno energetsko piće. U njoj odrađuje rehabilitaciju stopala za koje sada tvrdi da je stradalo u borbi na UFC-u 245.

No, pitanje je da li je ova reklama snimljena prije UFC-a 245 jer nema nikakvih naznaka problema sa slomljenom čeljusti koji je definitivno pretrpio u dvoboju s Kamaruom Usmanom u T-Mobile Areni.

"Jedinu stvar koju sam slomio na UFC-u 245 je bilo moje stopalo u Martijevoj stražnjici. Dobra stvar je što imam nešto hladnog pića koje će me progurati kroz rehabilitaciju. Prvak će se vratiti vrlo brzo!", stoji u poruci Covingtona.

Predsjednik UFC-a Dana White je već otkrio što bi trebalo biti sljedeće za najkontroverzniju ličnost u velter kategoriji. On bi ga volio vidjeti u meču protiv bivšeg prvaka Tyrona Woodleyja. No, pritom je naglasio da bi ga lom čeljusti mogao duži period držati izvan Octagona pa ne zna kada bi se ta ideja trebala realizirati. Ova recentna poruka nam možda govori da ćemo bivšeg privremenog prvaka ipak gledati prije nego što se to očekivalo.

Podsjetimo kako su Covington i Usman bili bodovno poravnati uoči posljednje runde glavne borbe UFC-a 245 u Las Vegasu. U tom je trenutku Nigerijac ubacio u brzinu više te je nokautirao izazivača zadržavši tako tron velter divizije. Covington je kasnije reklamirao prerano prekidanje meča te je žestoko kritizirao suca Marca Goddarda.

Linker
20. travanj 2024 12:57