UFC

(VIDEO) Prisjetimo se događanja nakon prošle dvije borbe Miočića i Cormiera

Daniel Cormier i Stipe Miočić
 screenshot/YouTube
Prisjetimo se svega što se događalo odmah nakon završetka prve dvije borbe Miočića i Cormiera

Prvu borbu unutar trilogije, Miočić i Cormier odradili su 7. srpnja 2018. godine na UFC 226 priredbi. Miočić je tim putem došao kao prvak i favorit za obranu titule, a Cormier kao izazivač, da bi nakon borbe situacija bila obrnuta. No, ono što su mnogi zamjerili Cormieru je njegovo ponašanje nakon borbe. Vrlo brzo je zaboravio na svoj do tada dobar i gotovo prijateljski odnos sa Stipom te se okrenuo prozivanju Brocka Lesnara i isceniranom incidentu u Octagonu. Miočić i njegov tim su to sve sa strane promatrali. Neviđena je situacija da detronizirani prvak nije dobio priliku obratiti se fanovima nakon borbe i tu je zapravo počelo zahlađenje odnosa ovog šampionskog dvojca.

I dok smo u ovom gore videu mogli vidjeti intervju i spomenuto prepucavanje s Lesnarom, "The Thrill and the Agony" nam ulazi malo dublje u to kako su na borbu reagirali sami borci, njihovi timovi i obitelji te na kraju komentatori, za koje je malo reći kako su ostali šokirani ishodom borbe i pobjedom Cormiera nokautom u prvoj rundi.

UFC 241 priredba je koje se puno radije prisjećamo. Svaki detalj od početka četvrte runde pa do napuštanja kaveza nas veseli. Kraj borbe, ples i na kraju Stipin pobjednički govor.

I ovdje smo kroz "The Thrill and the Agony" mogli vidjeti koliko je svima to značilo, a možemo samo pretpostaviti koliki je onda emotivni ulog u posljednjoj borbi, koja će se održati vikenda koji je ispred nas.

Linker
27. travanj 2024 06:51