UFC

(VIDEO) Provjerite zašto je Joanna ponovno dobila šansu za napad na UFC pojas!

Joanna Vs. Michelle
 Screenshot
Joanna Jedrzejyczy će ovog vikenda ponovno pokušati domoći se trona slamka divizije. Nakon što je izgubila pojas od Rose Namajunas na UFC-u 217, ovo će joj biti treći pokušaj da se ponovno domogne UFC pojasa. Prošla dva protiv Namajunas (revanš) i Shevchenko (za pojas u muhi) su završila prilično loše za poljsku borkinju.

Ovaj put je na drugoj strani Octagona u T-Mobile Areni u Las Vegasu očekuje aktualna šampiona Kineskinja Weili Zhang, kojoj će ovo biti prva obrana naslova.

UFC je kako bi dodatno izazvao interes za meč koji čini sunaslovnu borbu UFC-a 248, odlučio na svom YouTube kanalu besplatno objaviti posljednji nastup najbolje poljske borkinje. On se dogodio 12. listopada 2019. godine protiv Michelle Waterson. Joanna je slavila jednoglasnom odlukom sudaca i tako je zapravo ponovno izborila izazivačku poziciju broj jedan u slamka kategoriji. Iako je Waterson imala svoje trenutke u ovom meču, ipak se može reći da je Joanna dominantno izborila pobjedu.

UFC 248 na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju 8. ožujka. Priredbu predvode Israel Adesanya i Yoel Romero dvobojem za pojas prvaka u srednjoj kategoriji.

Linker
25. travanj 2024 08:24