UFC

(VIDEO) Rogana iznenadilo Smithovo mučenje s provalnikom: 'Pa zašto ga nisi ugušio?!'

Joe Rogan i Anthony Smith
 Screenshot (YouTube, UFC)
Joe Rogan i Brendan Schaub komentirali su neobičan okršaj koji se nedavno odvio u domu bivšeg UFC-ovog izazivača Anthonyja Smitha.

Iako kao profesionalni MMA borac iza sebe ima 47 nastupa (33-14), Anthony Smith u svojoj je analizi okršaj s provalnikom koji je pretprošle nedjelje upao u njegov dom opisao kao "jednu od najtežih borbi u svom životu".

Izjava je to koja je začudila mnoge, pa tako i Joe Rogana i Brendana Schauba koji se ne mogu oteti dojmu da je UFC-ov poluteškaš mogao lakše obuzdati provalnika koji je navodno imao oko 77 kilograma.

"Smith je među 100 najopakijih ljudi na svijetu", poručio je Rogan čitajući vijest o događaju koji se odvio u Anthonyjevom domu.

"Zašto ga jednostavno nije ugušio i natjerao da izgubi svijest?" - upitao se Joe u jednom trenutku, a s njim se složio i Schaub.

"Provalniku nije sjeo niti jedan udarac, Anthony ga je prebio", dodao je Schaub.

"Naravno. Ali sama činjenica da je provalnik to sve podnio... A lik ima svega 77 kilograma. Tu piše da se Smith bori s 93 kilograma, ali on vjerojatno inače ima oko 104... Razbijao je lika koji je nekih 27 kilograma lakši od njega... To je ludo", komentirao je Rogan.

Prema dostupnim informacijama, Smith se s provalnikom borio nešto više od pet minuta sve dok policija nije stigla do njegovog doma u Nebraski. Nešto kasnije doznalo se da je u dom UFC-ovog borca provalio 21-godišnji Luke Haberman, nekoć talentirani srednjoškolski hrvač.

Haberman se ispričao zbog problema koje je uzrokovao, no to ga nije izvuklo iz optužbe za nezakonit upad na privatni posjed.

Linker
26. travanj 2024 15:14