(VIDEO) Romero davao instrukcije Paige VanZant, Adesanya trenirao u hotelskoj sobi

UFC je objavio već dvije epizode UFC 248 Embedded serijala u kojem pratimo glavne zvijezde priredbe tijekom 'fight week' obaveza.

Prva epizoda serijala već standardno prikazuju događanja proteklog vikenda, a tamo možemo vidjeti kako se Weili Zhang već neko vrijeme nalazi u UFC-ovom Institutu. Ovim putem ispričala je kako je epidemija korona virusa djelovala na njene pripreme te kako ju je UFC selio na nekoliko različitih mjesta. Joanna Jedrzejczyk za to vrijeme i dalje je trenirala na Floridi, a kamere su je popratile na utakmici Miami Heata.

 

Israel Adesanya je doputovao u Vegas, a onda je u hotelu pokazao kako će izgledati ono što najviše voli raditi nakon borbe, pobjedničko tuširanje. Kamere su u dolasku popratile i Seana O'Malleya.

Druga epizoda kreće Adesanyinim treningom u hotelskoj sobi, a nastavlja se novom pričom Weili Zhang i Seana O'Malleya. Oni su u UFC-ovom trening centru bili istovremeno. Yoel Romero gostovao je na TMZ-u u emisiji Fight School, gdje je UFC-ovoj zvijezdi Paige VanZant pokazivao kako izvesti svoj poznati udarac koljenom. Na kraju epizode pronašlo se vremena za Drakkara Klosea te još malo Israela Adesanye.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!