UFC

(VIDEO) 'Sad slijedi onaj zabavni dio'

Stipe Miočić
 screenshot
Treća epizoda UFC 241 Embeddeda prati Stipu Miočića tijekom njegovog posljednjeg dana u Clevelandu, prije odlaska u Anaheim. Daniel Cormier u Kaliforniji inače živi, tako da on taj dio puta ne mora prolaziti nego se posvetio medijskim obavezama. Kamere su također popratila Anthonyja Pettisa i Natea Diaza.

Stipe Miočić uspio se još kratko opustiti u Clevelandu prije nego je krenuo za Anaheim. To podrazumijeva posljednji trening u njegovoj bazičnoj dvorani, gdje je kondicijski trener objasnio u kakvom je stanju dočekao ovu borbu. Puno veći dio ove epizode pripada Danielu Cormieru, koji je u Universal studiju odradio razgovor s Mariom Lopezom, poznatim glumcem i voditeljem. Nakon toga je odradio još dva razgovora, jedan s ESPN-om, dok je za drugi posjetio studio TMZ-a.

Anthony Pettis je u ponedjeljak također još uvijek bio u Milwaukeeju, gdje je odradio posljednji domaći trening. Pokazao je što se sve nalazi u opremi koju nosi sa sobom u Kaliforniju. Pettis također odlazi na gostujući teren, odnosno Nate Diaz ima nešto malo više vremena za opuštanje od njega. Diaz je tako iskoristio vrijeme za otići sa svojom ekipom na plažu. Naravno, to su prepoznali fanovi s kojima je Nate porazgovarao.

Linker
17. travanj 2024 20:11