UFC

(VIDEO) Sonnen napokon otkrio je li tučnjava s Wanderleijem u TUF-u bila stvarna!

Sonnen vs. Silva - TUF makljaža
 Screenshot (YouTube)
Jedan od najlegendarnijih trenutaka kroz dugačku povijest "reality showa" The Ultimate Fighter je bio i onaj u kojem su se Chael Sonnen i Wanderlei Silva potukli na "setu". Mnogi su vjerovali da je UFC-ova produkcija "namjestila" tučnjavu, no "Američki gangster" tvrdi suprotno!

U jednoj od posljednjih svojih video objava na YouTube kanalu, Sonnen je potvrdio da se radilo o stvarnoj situaciji, a ne o režiranoj predstavi. Dvojac je dobio uloge trenera u 3. sezoni brazilske inačice "The Ultimate Fightera", koji se snimao i emitirao 2014. godine.

"Mrzio sam činjenicu da se to dogodilo i to sam neko vrijeme jako zamjerao Silvi, sada to više nije slučaj. Razlog zašto sam mu to zamjerio jest taj što sam ja pristao na snimanje u Brazilu i to vrlo kratko nakon što sam imao onu žestoku javnu raspravu s Andersonom Silvom. A ja sam stvarno pričao svašta i o brazilskom narodu. Bilo je vrlo ružno, čak sam vrijeđao i Sivlinu obitelj. A Brazilci su vrlo odani Andersonu, pa su se stvari vrlo brzo zapalile. Primao sam prijetnje smrti, ljudi su mi prijetili da će me pronaći", otkriva bivši višestruki UFC izazivač i nastavlja...

"Trebala je tu biti ogromna napetost između mene i Silve, ali je nije bilo. Razlog je način na koji se on odlučio suprotstaviti meni na snimanjima. Jednostavno me odlučio ignorirati. Ako bih prošao pored njega, ja bih rekao - bok! To je moja navika, uvijek pozdravljam ljude oko sebe. A on me ignorirao, nije bilo nikakve interakcije između nas dvojice."

To naravno nije odgovaralo UFC-ovoj produkciji koja je željela više akcije na setu pa su to i jasno poručili Silvi. Dali su mu upute da se suprotstavi Sonnenu, no ovaj je to shvatio malo previše doslovno!

"On je očito odlučio poslušati ih i iskoristiti priliku kada smo sami on i ja da mi se suprotstavi. Ali umjesto da to učini na način na koji je produkcija to htjela, recimo na žešći verbalni način, on je odlučio to napraviti na fizički način. A ja sam osjetio i ranije da se tako nešto spreman...", otkriva Sonnen.

Da vam ne otkrivamo čitavu priču, preporučamo da pogledajte video i saznate je sami:

Linker
26. travanj 2024 15:55