UFC

(VIDEO) 'Stavi pojas ovdje kraj mog!' Khabib šutnuo Tonyjev pojas na žestokom prvom sučeljavanju

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson
 screenshot/Youtube
Pred UFC 248 ceremonijalno vaganje, na istoj pozornici održana je prva velika UFC 249 konferencije za medije, odnosno Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson susreli su se po prvi put nakon petog pokušaja ugovaranja njihove borbe. Posebno žestoko bilo je sučeljavanje, gdje je Tony od Khabiba tražio da stavi svoj pojas kraj njegovog, kao ulog njihove borbe, na što je prvak reagirao tako da je Tony bivši privremeni pojas šutnuo nogom.

Žestoka je bila konferencija za medija Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, no još je žešći bio njen kraj, odnosno trenutak kad su njih dvojica morali stati jedan preko puta drugog i pogledati se oči u oči.

Tony Ferguson ponio je ovim putem svoj stari privremeni pojas UFC prvaka i cijelo ga je vrijeme imao uz sebe. Ponio ga je i kad je došlo vrijeme sučeljavanja, a onda ga je prije nego je Khabib stigao samo spustio na pod. Postavio ga je točno između njih dvojice i tijekom sučeljavanja zatražio od UFC-ovog prvaka da svoj pojas spusti kraj njega te da oni budu ulog ove borbe. Dagestancu se to nije svidjelo pa je prvo krenula rasprava, a onda je odlučio šutnuti Tonyjev pojas što dalje od njih.

"El Cucuy" se na kraju samo naklonio i poslao poljubac, vjerojatno zadovoljan time što je svog protivnika uspio isprovocirati. Njihova borba se održava 18. travnja na UFC 249 priredbi u Brooklynu, što bi značilo kako je do nje ostalo još šest tjedana.

Pogledajte kako je to izgledalo spomenuto sučeljavanje.

Linker
18. travanj 2024 19:25