UFC

(VIDEO) Stipe po prvi puta ušao u APEX, pogledajte kako je prokomentirao manji kavez

Stipe Miočić
 Screenshot (YouTube, UFC)
Još nas sati dijele do novog susreta Stipe Miočića i Daniela Cormiera!

Puno toga otkrila nam je press konferencija, neke stvari saznali smo i na vaganju, a nova epizoda 'Embedded' serijala donosi nam i neke dosad neviđene kadrove iz Las Vegasa.

"Još nikad nisam bio ovdje. Ovo mi je prvi puta", rekao je Stipe u šestoj epizodi 'UFC 252 Embedded' serijala i to točno pri ulasku u APEX kompleks, odnosno dvoranu u kojoj će se u ranim nedjeljnim satima obračunati s Danielom Cormierom.

Većina analitičara i fanova uvjerena je da će manji kavez, kakav je postavljen u ovom zanimljivom zdanju, ići na ruku Cormieru, no Stipe je prolaskom pored Octagona jasno dao do znanja da se time uopće ne zamara i da mu je kao prvaku sasvim svejedno gdje se on i DC bore.

"Sve je u redu. U takvom treniram cijelo vrijeme. Ovo izgleda toliko drugačije nego na televiziji", komentirao je u prolazu Stipe.

U istoj epizodi možemo pogledati i kako je izgledalo Miočićevo službeno fotografiranje, izdvojeni su nam i neki najzanimljiviji kadrovi s press konferencije, ponovno smo čuli 'pjevača' Juniora Dos Santosa te vidjeli vaganje iz drugoga kuta.

U nastavku članka možete pogledati i prethodne dvije Embedded epizode. Svaka od njih otkriva nam po nešto od toga što su sudionici glavnog programa UFC 252 priredbe radili u danima uoči eventa.

Linker
27. travanj 2024 00:16