UFC

(VIDEO) Strašna kompilacija: Pogledajte kako borbe završava najkreativniji UFC-ov nokauter

Niko Price
 screenshot/YouTube
Niko Price jedan je od boraca koji će pokušati zadovoljiti ukus MMA fanova koji će u subotu popratiti UFC 249 priredbu. Njegova borba protiv Vicentea Luquea na papiru djeluje kao izgledni kandidat za borbu večeri. Ako niste upoznati s time što ovaj borac može ponuditi, UFC se pobrinuo za popravljanje toga objavom kompilacije njegovih najboljih završnica.

Niko Price (14-3, 6-3 UFC) član je najveće svjetske MMA promocije nešto više od tri godine. Za to vrijeme je, nastupajući tri puta godišnje, ponio naziv najkreativnijeg UFC nokautera, prije svega zahvaljujući spektakularnim završnicama svojih borbi protiv Randyja Browna i Jamesa Vicka. No, svih njegovih šest pobjeda u promociji došlo je prekidom, a četiri puta je osigurao i bonus za izvedbu večeri.

Ovog vikenda, na UFC 249 priredbi, pokušat će osvetiti jedan od svoja tri poraza, onaj koji mu je u listopadu 2017. godine nanio Vicente Luque. Riječ je o jednako ubojitom Brazilcu, koji je devet od svojih deset UFC pobjeda ostvario prekidom, a u prvom duelu slavio je gušenjem u drugoj rundi.

Od te borbe obojica su napredovali te su fanovima priuštili puno uzbuđenja pa se tu može pronaći razlog zašto ih je UFC odlučio ponovno upariti.

Prije toga se imate priliku uvjeriti u ono za što je Price sposoban, kroz kompilaciju u koju je UFC ubacio svih šest njegovih pobjeda prekidom koje je ostvario unutar Octagona. I svaka od njih posebna je na svoj način. Pogledajte!

Linker
18. travanj 2024 19:16