UFC

(VIDEO) Stroj za nokaute: Pogledajte kako je Romero završavao svoje UFC protivnike

Kennedy vs. Romero
 screenshot/Youtube
Yoel Romero fascinantan je borac zbog više različitih faktora, no način na koji je stekao većinu svojih fanova ipak su njegovi nokauti. U ovoj kompilaciji pogledajte sve nokaut pobjede koje je ostvario u Octagonu.

Od svojih devet pobjeda koje je ostvario unutar UFC-ovog Octagona, Yoel Romero njih sedam ostvario je nokautom ili tehničkim nokautom. Posebno vrijedi istaknuti one koje je izveo u borbama koje je do tog trenutka gubio i to što je sve nokaute osim onog u prvoj UFC borbi ostvario u trećoj rundi. Ne moramo dodatno naglašavati kako nitko nema više pobjeda prekidom u posljednjoj rundi nego Yoel. Takvih je ostvario četiri, budući da su borbe protiv Machide i Rockholda, gdje je također slavio u trećoj rundi, bile ugovorene na njih pet.

UFC je na svom YouTube kanalu postavio pregled svih Yoelovih nokauta, putem kojeg se još jednom možemo uvjeriti koliko je taj borac eksplozivan i u svakom trenutku opasan te ujedno i raznovrstan.

Romero (13-4), podsjetimo, u noći sa subote na nedjelju ima priliku postati UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji. 42-godišnjem Kubancu će na putu do prestižnog MMA pojasa stajati aktualni i neporaženi prvak Israel Adesanya (18-0).

Linker
14. travanj 2024 20:09