UFC

(VIDEO) Tako se otvara boca! Max Holloway oduševio internet ovim impresivnim potezom

Max Holloway je oduševio internet najnovijom objavom na društvenim mrežama gdje je svoje borilačke vještine upotrijebio na jedan drugačiji, ali jednako impresivan način.

Naime, UFC-ov prvak perolake kategorije uspješno je izvršio takozvani "Bottle Cap Challenge." O čemu se točno radi? Sudeći prema snimci, izazov se sastoji u tome da kružnim udarcem nogom iz okreta odvrnete čep na praznoj staklenoj boci, jer upravo je to Havajčanin napravio u ovom videu objavljenom na njegovom Instagram profilu.

Holloway je proslijedio izazov gitaristu i pjevaču Johnu Mayeru te pozvao poznatog glazbenika da dođe na Havaje ako ga nije sam sposoban ispuniti.

"Budite znatiželjni moji prijatelji. Izazov prihvaćen. Prosljeđujem ovo na Johna Mayera. Hej John, ako ne možeš ispuniti izazov Errolson Hugh i ja smo odlučili da nakon turneje moraš doći na Havaje i udarati s nama sve dok ne uspiješ", napisao je Holloway.

Spomenuti Errolson Hugh američki je dizajner koji je prije nekoliko dana također uspješno izveo "Bottle Cap Challenge."

I dok čeka odgovor Mayera, Holloway se sprema za novu obranu pojasa protiv Frankieja Edgara s kojim će ukrstiti rukavice 27. srpnja u glavnoj borbi UFC 240 priredbe u kanadskom Edmontonu.

Linker
24. travanj 2024 12:50