UFC

(VIDEO) Tri meča za titulu! Pogledajte sučeljavanja za brutalni UFC 245: Napeto između Usmana i Covingtona!

 Screenshot (YouTube)
UFC je iskoristio svu pozornost oko UFC 244 priredbe pa je tako u danu vaganja za spektakl kojeg u New Yorku predvode Jorge Masvidal i Nate Diaz organizirao i press konferenciju za UFC 245 koji će se održati 14. prosinca.

Veliki je to event na kojem ćemo gledati čak tri borbe za titulu. U glavnom meču večeri konačno će se u kavezu zajedno naći Kamaru Usman i Colby Covington, a ulog je titula u velter kategoriji.

Istog će dana u lasvegaškoj T-Mobile Areni pojas u perolakoj braniti Max Holloway. Njemu će protivnik za ovu prigodu biti Alexander Volkanovski koji je na strašnom nizu od 17 pobjeda, a posljednja stiže iz okršaja s legendarnim Joseom Aldom.

Prvi od tri planirana meča za titulu bit će onaj u ženskoj bantam kategoriji gdje će dvostruka prvakinja Amanda Nunes za suparnicu imati prvu UFC-ovu prvakinju u perolakoj - Germaine de Randamie. Podsjetimo, 'The Iron Lady' svoju je titulu osvojila pobijedivši Holly Holm u veljači 2017. godine, ali joj je UFC oduzeo titulu zbog odbijanja borbe s Cris Cyborg. Udaračica iz Utrechta nakon tog je događaja ponovno otišla u bantam kategoriju i tamo pobijedila Raquel Pennington i Aspen Ladd.

Najzanimljivije trenutke s ove press konferencije i sučeljavanja sudionika pogledajte u nastavku članka:

Linker
26. travanj 2024 08:47