UFC

(VIDEO) Trump nazvao Covingtona nakon pobjede, pogledajte cijeli razgovor

Colby Covington
 screenshot/YouTube
Dok je davao izjavu nakon pobjede nad Tyronom Woodleyem, Colbyja Covingtona nazvao je Donald Trump

Jedan poseban trenutak za Colbyja Covingtona uhvatila su kamere ESPN-a, pred kojima je tim putem davao izjavu. Naime, u jednom trenutku netko mu je donio telefon, a s druge strane bio je Donald Trump osobno. Predsjednik SAD-a odlučio je čestitati borcu koji ga svakom mogućom prilikom promovira.

"Čovječe, ti si sjajan borac, kažem ti. Učinio si da ovo izgleda tako lako, ne znam kako si u tome uspio. Čestitam ti, želio sam gledati ovu tvoju borbu, stvarno sam želio. Bio si sjajan", prvo je što je Trump rekao Covingtonu, nastavivši nakon toga:

"On izgleda jako snažno i opak je borac, velik borac i šampion. A tebi je on bio lak posao, ponosim se tobom. Upravo sam održao govor pred 35 tisuća i rekao da moram ići gledati Colbyja. Je li ti stvorio kakvih problema, što si vidio u borbi? Snažan je zar ne?"

Covington je odjednom postao vrlo skroman i ponizan, a u očima mu se mogla primijetiti dječačka radost.

"Hvala gospodine predsjedniče, dali ste mi zmajsku energiju kad ste mi u nedjelju stisnuli ruku. Da je King Kong bio preko puta mene, ne bih mogao nakon toga izgubiti borbu. On je snažan borac i bivši prvak, ali meni nije bilo važno tko je s druge strane. Danas bih pobijedio i Supermana", rekao je "Chaos".

Nakon toga su jedan drugom uputili još ponešto hvalospjeva, da bi Colby onda obećao doći Trumpu u Ovalni ured s novim pojasom prvaka. Naravno, prije toga Trump mora pobijediti na izborima u studenom, a Covington taj pojas i osvojiti.

Ispod teksta možete pogledati kako je to izgledalo.

Linker
17. travanj 2024 09:21