UFC

(VIDEO) Tyron Woodley objavio svoj novi glazbeni singl

Tyron Woodley
 Youtube
"Money and Love" ime je novog glazbenog singla bivšeg UFC-ovog prvaka velter kategorije, Tyrona Woodleya. Dok je bio na oporavku on je pokrenuo svoju glazbenu karijeru, a u iščekivanju novog nastupa objavio je još jedan singl.

Nakon svog prvog singla, Blow, gdje je zapravo samo gostovao Glacier Boysima, Tyron Woodley izbacio je svoj prvi glazbeni singl. I ovog puta je u pitanju suradnja, budući da je pjesmu "Money and Love" zajedno s njim izveo T-Dubb-O, ali ova pjesma naći će se na Woodleyom albumu koji je snimljen i uskoro bi trebao izaći. Pretpostavlja se kako bivši UFC prvak čeka ugovaranje svoje iduće borbe te da će u procesu promocije tog nastupa pokušati progurati svoju glazbenu karijeru.

Woodley nije nastupio od ožujka i borbe u kojoj mu je Kamaru Usman oduzeo titulu prvaka. Imao je ugovorenu borbu za kraj lipnja, no od nje je morao odustati radi nove ozljede ruke. Trenutno se nalazi u treningu i očekuje se kako bi uskoro mogao ugovoriti novu borbu. On sam cilja na UFC 244 i Madison Square Garden, no vidjet ćemo kakvi su planovi promocije.

Prije toga, poslušajte kako zvuči Tyron Woodley u glazbenom izdanju i procijenite ima li potencijal za takvu vrstu karijere nakon što za koju godinu ostavi rukavice na podu kaveza.

Linker
19. travanj 2024 02:26