UFC

(VIDEO) U Sao Paulu odrađena sučeljavanja pred ovotjedni UFC Fight Night

Rua vs. Craig, Blachowicz vs. Jacare
 screenshot
U Sao Paulu se ovog vikenda održava UFC Fight Night 164 priredba, čiji su sudionici jučer odradili prva sučeljavanja. Pogledajte kako je izgledalo kad su jedan preko puta drugog stali sudionici glavne borbe, Jan Blacowicz i Ronaldo Souza, ali i preostali sudionici glavnog programa, uključujući Shoguna Ruu i Paula Craiga.

Treća ovogodišnja priredba u Brazilu donosi posljednji pokušaj Ronalda "Jacarea" Souze za dolazak do vrha UFC-a. Tim putem odlučio se na promjenu kategorije, a UFC mu je dodijelio glavnu borbu priredbe u Sao Paulu i borca preko kojeg će se automatski moći naći u Top 5 poluteške kategorije. Poljak Jan Blachowicz slavio je u pet od posljednjih šest borbi i s razlogom kotira za jednog od glavnih kandidata za napad na titulu.

Sunaslovna borba također će biti zanimljiva, posebno MMA "romantičarima" budući da je dio nje Mauricio "Shogun" Rua, jedan od posljednjih legendarnih ratnika koji i dalje nastupa na visokom nivou. Svoju petu pobjedu u posljednjih šest borbi tražit će protiv Paula Craiga, škotskog grapplera koji je uskočio kao zamjena, a na snimkama sa sučeljavanja možemo vidjeti kako će imati prednost u visini ispred legendarnog Brazilca.

Na pozornici su se našli sudionici glavnog programa koji sadrži pet borbi, a danas je na rasporedu službeno vaganje. Pogledajte kako je to sve izgledalo!

Linker
25. travanj 2024 17:12