UFC

(VIDEO) U stilu Andersona Silve: Pao je jedan od najboljih nokauta godine, White zadovoljno trlja ruke

Ignacio Bahamondes i Edson Gomez
 / Screenshot (Twitter, UFC)
UFC je na istoj priredbi pronašao čak četiri nova člana svog rostera

Najnoviji Dana White’s Contender Series event nije nimalo razočarao! U noći sa srijede na četvrtak imali smo prilike vidjeti nekoliko vrlo uzbudljivih okršaja, a predsjednik UFC-a sve je pobjednike nagradio ugovorom!

Carlos Ulberg (poluteška), Ignacio Bahamondes (velter), Luis Saldana (perolaka) i Jared Vanderaa (teška) u lasvegaškom APEX kompleksu postali su novi članovi UFC-a.

Sva četvorica nabrojanih do svojih su pobjeda stigli prekidima, a najglasnije je odjeknuo onaj 23-godišnjeg Čileanca Bahamondesa (11-3) čiji nas je 'front kick' u meču s Edsonom Gomezom podsjetio na onaj kojim je legendarni Anderson Silva još tamo 2011. nokautirao sunarodnjaka Vitora Belforta.

A 'front kickovi' pokazali su se vrlo korisnima i za Saldanu (14-6) koji je s čak dva uzdrmao, a potom i 'ground and poundom' završio Vincea Murdocka u trećoj rundi njihovog okršaja.

UFC je sinoć u Las Vegasu pronašao i jedno pojačanje za svoj teškaški roster. Riječ je o 28-godišnjem Amerikancu Vanderaai (11-4) koji je tehničkim nokautom u prvoj rundi zaustavio Harryja Hunsuckera.

Posljednji koji je stigao do ugovora na ovom eventu bio je Ulberg (3-0). Bivši ragbi igrač i model, a danas timski kolega UFC-ovog prvaka Israela Adesanye, u svom je nastupu nakon otprilike samo dvije minute borbe nokautirao Brunu Oliveiru, Brazilca koji je u ovaj dvoboj ušao s 8-1.

Full DWCS Season 4, Week 8 rezultati:

Carlos Ulberg def. Bruno Oliveira via KO (punch) - R1, 2:02

Ignacio Bahamondes def. Edson Gomez via KO (kick) - R2, 2:31

Luis Saldana def. Vince Murdock via TKO (strikes) - R3, 0:44

Jared Vanderaa def. Harry Hunsucker via TKO (strikes) - R1, 3:34

Linker
23. travanj 2024 22:01