UFC

(VIDEO) UFC 239 Countdown: Fenomenalne najave za borbe najvećeg i najveće svih vremena

Ušli smo u tjedan International Fight Weeka i UFC 239 priredbe kao njegovog glavnog događaja. Danas su nam predstavljenje i "Countdown" najave za glavne dvije borbe, one u kojima će najveći i najveća ikad pokušati potvrditi da su upravo to kako smo ih nazvali.

Jon Jones u subotu će krenuti po svoju desetu obranu titule prvaka UFC-ove poluteške kategorije. Ako bi ignorirali vrijeme kad mu je ista bila oduzeta, bio bi to više nego impresivan niz. Nakon svega kroz što je prošao do sada, kako u privatnom tako i profesionalnom životu, Thiago Santos je samo još jedna stepenica koju neupitno najtalentiraniji borac u povijesti mora proći. Je li najbolji svih vremena? Takve zaključke zapravo se najbolje donosi tek na kraju određenih karijera, no svakom borbom Jon Jones tu ostavštinu ima priliku potvrđivati.

Thiago Santos borac je koji ima zadatak tako što zaustaviti. Kako je prikazao fantastični jučer objavljeni trailer, on svojim tijelom mora zaustaviti taj "hype" vlak. Mora napraviti nešto što su do sada probala 23 čovjeka, od toga Alexander Gustafsson i Daniel Cormier dva puta, a nitko nije uspio. Onaj poraz od Matta Hamilla ćemo s razlogom ostaviti sa strane.

Linker
25. travanj 2024 10:33