UFC

(VIDEO) UFC 245: U sjajnoj maniri predstavljeni prvaci i izazivači

Colby Covington i Kamaru Usman
 screenshot
Tri borbe za titulu predvode UFC 245 priredbu, a njihovi sudionici ukupno imaju niz od preko 50 pobjeda u kategorijama za čiji se pojas natječu. UFC je iskoristio priliku te tri borbe najaviti putem dva sjajna videa. U jednom su predstavljeni prvaci, a u drugom oni koji će ih s trona pokušati skinuti.

"Ovo je najveća pozornica na kojoj se može biti", rekao je Kamaru Usman, da bi se Max Holloway priključio s drugom sjajnom izjavom: "Nisi najveći svih vremena ako to vrištiš pred ljudima. Najveći svih vremena si kad milijuni vrište ispred tebe."

Na taj način sjajno je otvorena video najava UFC 245 Champions u kojoj UFC predstavlja gore spomenuta dva prvaka, ali i Amandu Nunes koja će također ovog vikenda pokušati još jednom uspješno obraniti titulu UFC prvakinje bantam kategorije. Za to će morati ponoviti rezultat koji je već postigla 2013. godine. Max Holloway ispred sebe ima još jednu borbu kojoj će morati potvrditi kako je najbolji. Ali, to je posao prvaka. Skinuti sa svog trona sve koji se pokušavaju uspeti na njega. Najteži ispit imat će Kamaru Usman, koji vjeruje u teoriju da se prave stvari s razlogom događaju u pravom trenutku. Taj najteži ispit za njega dolazi zbog toga što je njegov okršaj s Colbyjem Covingtonom više od same borbe u Octagonu.

"Ja ne govorim o Colbyju, on govori o meni. Ja samo želim biti onaj tko će mu napraviti rupu u glavi", rekao je Usman

Germaine de Randamie, Alexander Volkanovski i Colby Covington su izazivači i svakako osobe čije priče vrijedi upoznati. Pogledajte i njihov dio.

Linker
19. travanj 2024 10:36