UFC

(VIDEO) UFC časti: 'Budućnost' je stigla i prilično je nasilna!

Maycee Barber
 Screenshot (YouTube)
Velika američka neporažena UFC nada će zajedno s iskusnom veterankom Roxanne Modafferi predvoditi uvodni program u T-Mobile Areni za točno tjedan dana, na UFC-u 246. Barber je u tri dosadašnja dvoboja u elitnoj promociji dokazala da se radi o budućnosti promocije, uostalom zato je i dobila nadimak "The Future".

UFC i dalje nastavlja promovirati event koji će predvoditi Conor McGregor i Donald Cerrone dvobojem u velter kategoriji. Pa su tako na svom službenom YouTube kanalu počastili fanove besplatnim dvobojem Barber vs. Cifers, koji se dogodio u studenom 2018. godine na Fight Night priredbi u Denveru. "Budućnost" je slavila prekidom, no to je sve što ćemo vam otkriti.

21-godišnja Barber ima 8 pobjeda u profesionalnoj karijeri, a nakon što je izborila ugovor u elitnoj svjetskoj MMA promociji kroz "reality show" DWCS, još je tri puta prekidima slavila u Octagonu. Mnogi je smatraju budućom "contendericom" u muha kategoriji.

Modafferi je dva puta bila dio šoua "The Ultimate Fighter". 37-godišnja lasvegašanka u karijeri ima 23 pobjede i 16 poraza, a praktički se borila protiv svih najvećih imena ženske MMA scene. U posljednjem nastupu je izgubila od Jennifer Maie, a ranije je svladala Antoninu Shevchenko.

UFC 246 je na rasporedu u T-Mobile Areni u Las Vegasu, u noći sa subote na nedjelju 19. siječnja.

Linker
23. travanj 2024 08:54