UFC

(VIDEO) UFC časti: Ovako je Thiago Santos uništio Jimmyja Manuwu

Još dva tjedna ostala su do najveće borbe u karijeri Thiaga Santosa (21-6). Na UFC 239 priredbi 6. srpnja u Las Vegasu Brazilac će pokušati preoteti naslov nedodirljivom kralju poluteške kategorije Jonu Jonesu.

UFC veteran s 18 nastupa u Octagonu iza sebe, većinu borbi odradio je srednjoj kategoriji. No u jesen 2018. Santos je prešao u polutešku kategoriju što se pokazalo kao pun pogodak za njegovu karijeru. Tri uvjerljive pobjede nagrađene bonusima bile su dovoljne da "Marreta" osigura svoju prvu borbu za UFC naslov.

Uoči borbe s Jonesom, UFC je na svom YouTube kanalu objavio snimku Santosovog pretposljednjeg meča protiv Jimija Manuwe održanog u prosincu na UFC 231 priredbi.

Santos je 15 svojih pobjeda ostvario nokautom, a te je večeri Manuwa postao jedna od njegovih žrtava. Već na samom početku meča Santos je uzdrmao Manuwu snažnim udarcima i to je bila samo najava onoga što slijedi. Nakon akcijom nabijene prve runde u kojoj su oba borca pokušavali jedan drugome otkinuti glavu Santos je u nastavku bio precizniji te nakon četrdeset sekundi druge runde u divljoj razmjeni uz kavez pogađa bombom koja engleskog nokautera šalje licem u pod.

Uživajte!

Linker
20. travanj 2024 12:03