UFC

(VIDEO) UFC časti: Pogledajte jedan od 'najgorih' nokauta u povijesti ženskog MMA-ja

 Screenshot (YouTube)
Ususret UFC-u 247, koji ćemo pratiti za tjedan dana iz američkog Houstona, UFC nas časti besplatnim mečevima najvećih zvijezda koje ćemo gledati u Toyota Centru. Prvakinja u muha kategoriji Valentina Schevchenko će te večeri braniti svoj pojas protiv Katlyn Chookagian.

Kako bi što bolje promovirali ovu borbu, UFC je na svom službenom YouTube kanalu odlučio ponuditi besplatan meč između Shevchenko i Jessice Eye, iz lipnja prošle godine. Kirgistansko-peruanska nokauterka je tada, na UFC-u 238, slavila spektakularnim udarcem nogom u drugoj rundi te je na taj način drugi put obranila svoj pojas UFC prvakinje. To je bez sumnje jedan od "najgorih" nokauta u povijesti UFC-a i općenito ženskog MMA sporta.

Sada sjajnu Shevchenko u sunaslovnoj borbi večeri UFC-a 247 očekuje Katlyn Chookagian, koja je priliku za napad na titulu zaradila nakon dvije uzastopne pobjede u Octagonu.

U glavnoj borbi večeri UFC-a 247 prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones brani pojas protiv Dominicka Reyesa. Na glavnom popisu borbi te će večeri u Toyota Centru nastupiti i bosanskohercegovački borac Mirsad Bektić. S obzirom da je ispred nas drugi PPV event godine, veselimo se novim besplatnim mečevima u narednim danima na službenom YouTube kanalu. Ovaj se svakako isplati pogledati...

Linker
19. travanj 2024 22:33