UFC

(VIDEO) UFC časti: Pogledajte kako je Adesanya prebio Whittakera i ujedinio pojaseve

Adesanya vs. Whittaker
 Screenshot (YouTube)
Ususret UFC-a 248, koji ćemo pratiti iz T-Mobile Arene u Las Vegasu za nešto više od tjedan dana, UFC nastavlja častiti svoje fanove besplatnim mečevima glavnih aktera tog eventa. Ovaj put su nam na službenom YouTube kanalu ponudili borbu u kojoj je Israel Adesanya ujedinio svoje pojaseve prvaka protiv tada i dalje aktualnog šampiona Roberta Whittakera.

Meč se dogodio na UFC-u 243 i pravo je remek djelo nigerijsko-novozelandskog nokautera. Od samog početka se vidjelo da je Adesanya jednostavno korak ispred Whittakera kada govorimo o borbi u stojci. Na kraju je uspio povezati nekoliko dobrih udaraca i nokautirati Australca u drugoj rundi.

Adesanya će prvu obranu naslova imati protiv Yoela Romera u "main eventu" UFC-a 248. Na istoj priredbi, koja se održava u noći sa subote na nedjelju 8. veljače, ćemo vidjeti i Weili Zhang u dvoboju s bivšom prvakinjom Joannom Jedrzejczyk. Kineskinja je aktualna šampionka u slamki i ovo će joj biti prvi pokušaj da obrani svoj pojas. Poljakinja želi vratiti ono što je izgubila od Rose Namajunas. Priredba se održava u Las Vegasu.

Linker
20. travanj 2024 03:12