UFC

(VIDEO) UFC časti: Pogledajte remek djelo Pettisa protiv Chiese

Pettis vs. Chiesa
 Screenshot
Bivši UFC prvak u lakoj kategoriji Anthony Pettis također nastupa na UFC-u 246. I to prvi put nakon što je u kolovozu prošle godine poražen od Natea Diaza na UFC-u 241.

Pettis će u dvoboju lake kategorije ukrstiti rukavice s Brazilcem Carlosom Diegom Ferreirom. Bit će to za "Showtimea" povratak u kategoriju, gdje je nekoć i bio prvak, nakon što je mečeve protiv Thompsona i Diaza odradio u višoj diviziji do 77 kg.

UFC je svoje fanove odlučio počastiti još jednim besplatnim mečem na njihovom YouTube kanalu kao najavu prvog PPV eventa u 2020. godini. Ponudili su obračun iz 2018. između Pettisa i Michaela Chiese. "Showtime" je tada bio 12., a Chiesa 9. izazivač u lakoj kategoriji. Iako je Chiesa pao na vagi te je u samom Octagonu bio znatno teži i veći od Pettisa, bivši prvak je pronašao put do pobjede. Za to mu je trebalo tek malo više od jedne runde, a nagrađen je i bonusom za "najbolji nastup večeri".

UFC 246 na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju 19. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Priredbu predvode Donald Cerrone i Conor McGregor mečem u velter kategoriji. Pettis i Ferreira otvaraju glavni program.

Linker
25. travanj 2024 09:38