UFC

(VIDEO) UFC objavio do sada neviđenu snimku JDS-ovog 'Plesa sa zvijezdama'

 screenshot/Instagram
Juniora Dos Santosa u Octagonu nismo vidjeli od lipnja prošle godine i njegovog poraza od Francisa Ngannoua. U međuvremenu se puno toga dogodilo u njegovom životu, a jedna od svakako pozitivnijih stvari je nastup u brazilskoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama'.

Teško je pronaći bolji trenutak za prikazati kako je izgledao Juniorov ples nego samo dan prije nego što će ponovno ući u Octagon, i to na izuzetno tešku i zahtjevnu borbu protiv Curtisa Blaydesa. Ranije smo imali priliku vidjeti jedan od prvih njegovih nastupa, no do sada nije bilo puno informacija. Osim one da je početkom prosinca emitirana epizoda u kojoj su on i njegova partnerica eliminirani. Ukupno su završili na petom mjestu od 12 parova, a Junior je zaplesao u čak 15 epizoda.

Do jednog od tih nastupa došao je i UFC te su djelić istog objavili na svom službenom Instagramu. Možemo vidjeti kako je Junior itekako uvježbao korake, ali i da se vrlo dobro osjeća na podiju. Osmijeh je cijelo vrijeme prisutan, a također je bio i dovoljno opušten. Nismo plesni znalci, ali ovo nam izgleda kao vrlo dobar i korektan nastup.

"Nismo sigurni tko ovo treba vidjeti, ali...", status je ostavljen uz video, no puno bolje djeluje jedan komentar koji glasi: "Sadržaj za koji nismo bili svjesni da nam je potreban."

Ako vas zanima, a vjerojatno je tako, pogledajte video ispod teksta.

Linker
20. travanj 2024 04:00