UFC

(VIDEO) UFC odabrao i objavio pet najboljih nokauta Stipe Miočića

Arlovski vs. Miočić
 screenshot
Osim po tome što je rezultatima postao najuspješniji prvak teške kategorije u UFC povijesti, Stipe Miočić poznat je i po načinu na koji svoje borbe završava. Njegov boks rušio je većinu protivnika, a UFC je ovim putem odabrao pet najboljih nokauta "Firefightera".

Dok na svom trenutno ipak sekundarnom poslu gasi požare, Stipe Miočić u Octagonu gasi suparnike. Od svojih 18 profesionalnih pobjeda, njih 14 ostvario je nokautom, a upravo ta metoda završavanja borbi obilježila je njegovu šampionsku seriju, najuspješniju u povijesti promocije čiji je prvak bio od svibnja 2016. do srpnja 2018. godine.

UFC je odabrao i na Youtube postavio izbor pet najboljih Stipinih nokauta, gdje su u prvom planu onaj kojim je titulu uzeo, dva kojima je obranio, ali i ona dva kojima je napad na titulu izborio. Svi su došli zahvaljujući udarcima njegovih šaka. Pokazao je Stipe protiv Francisa Ngannoua da može i hrvati kad je to najlakši način za neutralizirati protivnika, no ipak će boks ostati ono što u Octagonu najviše voli radi.

Pogledajte kojih je to pet nokauta odabrao UFC-ov tim zadužen za uređivanje Youtube stranice. I zajedno se nadajmo kako će jedna od ovakvih kombinacija pronaći "pravo dugme" i na Danielu Cormieru.

Linker
25. travanj 2024 12:01