UFC

(VIDEO) UFC-ova zvijezda ne boji se batina, ali se itekako boji testa na COVID-19

Marlon Vera
 screenshot/Twitter
Marlon Vera poznat je kao beskompromisan i hrabar borac koji uvijek pruža nastupe prepune akcije. No, to što ga nije strah primiti udarac ne znači da ga nije strah nekih drugi stvari, poput testa na koronavirus, s kojim je itekako imao problema.

27-godišnji Marlon Vera (15-5-1, 9-4 UFC) stigao je u UFC, gdje će večerašnju priredbu provesti u hotelu i pripremati se za svoj nastup u subotu, kad će otvoriti glavni program Fight Night 172 priredbe borbom protiv Songa Yadonga. Kao i svi na dolasku, morao je biti podvrgnut testu na koronavirus, koji uključuje vađenje brisa i to kroz nos. Već smo ranije vidjeli da osjećaj nije ugodan, ali ekvadorski borac je imao posebnih problema.

Vera je na prva dva pokušaja loše reagirao već na samom početku uzimanja brisa, pokazavši kako bi mogao biti veliki problem za liječnicu koja uzorak mora uzeti. Nakon ta dva puta pitala ga je želi li se on uopće boriti, na što je kroz osmjeh odgovorio kako više nije siguran. Ipak, nakon toga je dozvolio liječnici da mu u nos stavi poprilično dugačak štapić, a grimasama na licu je pokazao kako mu nije svejedno. Ipak, izdržao je do kraja i ako s testom njega i njegovog protivnika bude sve u redu, u subotu će se boriti.

Vera je inače trenutno unutar niza od pet pobjeda, a sve ih je ostvario prekidom, zbog čega je trenutno svakako jedan od uzbudljivijih boraca bantam kategorije. Njegov protivnik također je veliki potencijal kategorije, a dolazi iz Teama Alpha Male.

Linker
25. travanj 2024 02:23