UFC

(VIDEO) UFC počastio cijelom borbom u kojoj je pala "nedodirljiva" Ronda

Holly Holm i Ronda Rousey
Prije nego što će iduće subote pokušati zaustaviti borkinju koju trenutno smatraju najboljom svih vremena, prisjetimo se kako je Holly Holm već 2015. godine savladala borkinju koju se smatralo nedodirljivom. Naravno, riječ je u UFC 193 borbi u kojoj je savladala Rondu Rousey.

Službeni podatak kaže kako je 56214 ljudi bilo na stadionu u Melbourneu, 14. studenog 2015. godine, kad je Holly Holm savladala Rondu Rousey. Borkinja čiji je boks uspoređivan s onim Floyda Mayweathera te za koju se govorilo da može parirati muškim UFC borcima bantam kategorije, naprosto je demolirana od strane bivše boksačke prvakinje.

Mit o Rondi Rousey prekinut je nokautom početkom druge runde, no borba je od samog početka bila jednosmjerna ulica. Sve što se govorilo o Rondi Rousey od nje je napravilo osobu koja je jednostavno postala previše samouvjerena. Bila je sigurna u to kako će na nogama moći nadmašiti borkinju koja je stand up borbi doslovno cijeli život. Na kraju je završila brutalno nokautirana i osramoćena.

Pogledajte snimku borbe koja je kod velikog broja MMA fanova uzrokovala oduševljenje, jer ponašanje Ronde Rousey je u to vrijeme prešlo mnoge granice dobrog ukusa. To joj je naplaćeno porazom za koji se vjeruje da još niti danas nije uspjela priječi preko njega. Pogledajte borbu!

Linker
19. travanj 2024 00:30