UFC

(VIDEO) UFC ponovno časti ususret UFC-u 246: Popularna Meksikanka protiv bivše izazivačice

Alexa Grasso
 Screenshot (YouTube)
Popularna meksička mlada borkinja Alexa Grasso (11-3) ispred sebe gotovo sigurno ima najveći ispit dosadašnje profesionalne MMA karijere. Na UFC- 246, u jednom od glavnih mečeva večeri, ova će se 26-godišnja Mekskanka sučeliti s bivšom izazivačicom Brazilkom Claudiom Gadelhom (17-4).

I dok je Grasso u posljednjem meču izgubila od bivše prvakinje Carle Esparze, Gadelha je u zadnjem nastupu svladala Randu Markos i tako u boljem raspoloženju ulazi ovaj dvoboj. Obje ciljaju u bliskoj budućnosti na izazivačku poziciju broj 1 u slamka kategoriji pa ne čudi da i Grasso i Gadelha trebaju slavlje u T-Mobile Areni.

UFC je odlučio svoje fanove počastiti još jednom besplatnom borbom na svom YouTube kanalu, ovaj put u režiji Alexe Grasso. Radi se o njezinoj pobjedi protiv još jedne bivše izazivačice Karoline Kowalkiewicz. Dvije su se borkinje sudarile u lipnju prošle godine na UFC-u 238. Čitav meč, koji je otišao do konačne sudačke odluke, pogledajte u nastavku.

UFC 246 je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju 19. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Predvode ga Conor McGregor i Donald Cerrone dvobojem u velter kategoriji.

Linker
19. travanj 2024 17:05