UFC

(VIDEO) Usporene snimke donose najbolji prikaz Masvidalove dominacije nad Diazom

Masvidal vs. Diaz
UFC Fight Motion donosi uvijek zanimljivi prikaz najboljih udaraca s neke velike (PPV) UFC priredbe. Danas je objavjen onaj za UFC 244 u kojem jako dobro možemo vidjeti kako je izgledala dominacija Jorgea Masvidala nad Nateom Diazom, ali i najbolje poteze većine preostalih borbi održanih u Madison Square Gardenu.

Jorge Masvidal savladao je Natea Diaza puno lakše nego što su to mnogi očekivali. Tri runde u potpunosti je dominirao nad svojim protivnikom i to prije svega zahvaljujući taktički savršenom pristupu. Diaz kao da je očekivao kako će Masvidal s njim stati na sredinu kaveza i razmjenjivati udarce te za ništa drugo nije bio spreman. Jorgeovo kretanje u potpunosti je izbezumilo Diaza, koji je većinu svojih udaraca promašivao. Način na koji se borba odvijala te kakvi su udarci sjedali na Diazovo lice i tijelo najbolje možete vidjeti u "Fight Motionu" čiji se video okvir nalazi ispod teksta.

Tu se nalaze i najbolji potezi preostalih borbi, poput udaraca kojima je Corey Anderson zaustavio Johnnyja Walkera, serija kojom je otvoren put prema high kicku Kevina Leeja, kao i nokaut Edmena Shahbazyana te akcija iz dvije najbolje borbe priredbe. One između Stephena Thompsona i Vicentea Luquea te Shanea Burgosa i Makwana Amirkhanija. Sve u svemu, ovo je samo dokaz kako smo mogli uživati u sjajnoj priredbi prepunoj MMA kvalitete na najvišoj razini.

Uostalom, pogledajte sami!

Linker
19. travanj 2024 16:55