UFC

(VIDEO) Vraća se Nick Diaz! Pogledajte kako izgleda nakon 14 tjedana dijete i treninga

Nick Diaz
 Screenshot (YouTube, UFC)
"Ovo je prvi put da skida kilograme u otprilike četiri godine..."

Nick Diaz mogao bi se konačno vratiti u UFC. Jedan od najpopularnijih MMA boraca i bivši UFC-ov izazivač planira povratak u Octagon. Točan datum nije poznat, ali priča se o početku 2021. godine.

Do zanimljivih informacija stigao je ESPN-ov novinar Ariel Helwani koji je razgovarao s Nickovim menadžerom Kevinom Mubengom te usput došao do videa koji nam prikazuje kako danas izgleda 37-godišnjak iz Stocktona.

"Ovo je Nick Diaz snimljen ranije tijekom dana. Ima između 75 i 79 kilograma. Tako barem tvrdi njegov menadžer. Upravo je završio s programom od 14 tjedana dijete i treninga. Ovo je prvi put da skida kilograme u otprilike četiri godine, tvrdi Mubenga. Diaz se htio testirati jer 'drži oko' na velikim velteraškim okršajima koji dolaze. On se 100 posto planira ponovno boriti, tvrdi Mubenga, te cilja povratak početkom 2021. godine", javio je Helwani.

Stariji od popularne braće posljednji je put nastupio u siječnju 2015. kada je za protivnika imao Andersona Silvu. Meč je to koji je brazilski veteran originalno dobio jednoglasnom sudačkom odlukom, ali je naknadno rezultat promijenjen u 'no contest' jer su obojica pali na dopinškom testiranju. Silva zbog steroida, a Diaz zbog marihuane.

Nick je, spomenimo, bivši WEC i Strikeforce prvak te nekadašnji UFC-ov izazivač iza kojeg je 26 pobjeda, devet poraza i dva 'no contesta'.

Linker
26. travanj 2024 18:45