UFC

(VIDEO) Vrijeme je za teškaše: Pogledajte najavu subotnje UFC poslastice

JDS vs. Overeem
 screenshot
UFC se vraća nakon trotjedne pauze i to s programom koji odmah donosi teškašku poslasticu. Pogledajte kratku eksplozivnu najavu za borbe Alistaira Overeema i Jairzinha Rozenstruika te Stefana Struvea i Bena Rothwella.

Alistair Overeem na putu je prema novom napadu na UFC titulu teške kategorije. Nizozemac još uvijek nije ostvario ono zbog čega je 2011. godine pristigao u promociju kao vjerojatno najveće pojačanje UFC rostera u povijesti. No, na putu mu stoji borac koji je do sada doslovno prošao kroz gotovo sve protivnike otkako se s kickboxinga prebacio na MMA. Surinamska zvijer, Jairzinho Rozenstruik, posebno je bio impresivan u dosadašnja tri UFC nastupa, a ovdje je hrabro uskočio nakon što je Walt Harris zbog tragične obiteljske situacije odustao.

Na glavnom programu nalazi se još jedna teškaška borba. Unatoč tome što se radi o dvojcu koji je daleko od svojih najboljih dana, Stefan Struve i Ben Rothwell trebali bi fanovima priuštiti uzbuđenje kakvom se nadaju. Jedan od ovog dvojca mogao bi odraditi svoju posljednju borbu, posebno ako doživi poraz. Uostalom, Struve se već ove godine umirovio pa je poziv Octagona ipak bio jači od njega. Vidjet ćemo kako će razmišljati nakon okršaja protiv Big Bena.

Pogledajte kratku najavu koju je UFC objavio na svom Facebooku, a ispod nje možete vidjeti i kompletan popis borbi subotnje priredbe.

UFC on ESPN 7 - Popis borbi

Alistair Overeem vs. Jairzinho Rozenstruik
Marina Rodriguez vs. Cynthia Calvillo
Stefan Struve vs. Ben Rothwell
Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya
Cody Stamann vs. Song Yadong

Rob Font vs. Ricky Simon
Thiago Alves vs. Tim Means
Bryce Mitchell vs. Matt Sayles
Joe Solecki vs. Matt Wiman
Mallory Martin vs. Virna Jandiroba
Makhmud Muradov vs. Trevor Smith

Linker
16. travanj 2024 20:36