UFC

(VIDEO) Werdum podigao ulog i kružnim udarcem otvorio tri boce istovremeno!

Čini se da je takozvani "Bottle Cap Challenge" uzeo maha na internetu. Nakon Maxa Hollowayja i Conora McGregora ovom neobičnom izazovu sada se iz svijeta MMA-a također pridružio i Fabricio Werdum.

"Bottle Cap Challenge" sastoji se u tome da kružnim udarcem nogom iz okreta skinete čep sa zatvorene boce. Izazov polako postaje sve popularniji i već su se mnoge slavne osobe pridružile te na društvenim mrežama objavile snimku na kojoj uspješno objavljaju ovaj zadatak.

Prvi od boraca kojeg smo nedavno imali priliku vidjeti u ovom izazovu bio je UFC-ov prvak perolake kategorije Max Holloway. On je izazov proslijedio pjevaču Johnu Mayeru koji je također bio uspješan.

Zabavi se prije dva dana priključila i najveća borilačka zvijezda na svijetu Conor McGregor kojeg je izazvao poznati glumac Jason Statham. Irac je na svojoj snimci sljedećeg nominirao svog boksačkog rivala Floyda Mayweathera.

No ipak, najimpresivniju verziju ovog izazova danas je objavio bivši UFC prvak teške kategorije Fabricio Werdum. Brazilac je podigao ulog te ga na snimci možemo vidjeti kako skida čep s čak tri boce istovremeno!

Linker
20. travanj 2024 01:55