UFC

(VIDEO) White konačno potvrdio Khabibovog idućeg protivnika!

Khabib Nurmagomedov
 screenshot/Youtube
Predsjednik UFC-a Dana White je u intervjuu za sve popularniji YouTube kanal "The Schmo" potvrdio da će Khabib Nurmgomedov i Tony Ferguson ukrstiti međusobno rukavice početkom 2020. Sada više nema sumnje da je upravo "El Cucuy" konačni izbor elitne promocije za "Orlovog" izazivača u lakoj kategoriji.

U intervjuu s vrlo zanimljivim i životopisnim voditeljem, predsjednik elitne promocije je odmah na početku naglasio da nikada nije niti pomislio da bi "main event" UFC-a 244, koji nam slijedi ovog vikenda, mogao biti ugrožen. Naravno, radi se o lažnoj doping uzbuni Natea Diaza radi koje su fanovi dva dana bili u strahu od otkazivanja meča s Jorgeom Masvidalom.

"Nisam nikada pomislio da će meč biti otkazan ili nešto tako. Iza kulisa se često susrećemo s mnogim takvim stvarima u tjednu eventa. Činimo to jako dugo vremena. I sada se događaju razne stvari za koje javnost ne zna. Nate Diaz je odlučio to podijeliti s javnosti. Uvijek postoje stvari s kojima se moramo nositi. I zato smo jedni od najboljih koji se bave ovakvim poslom. Bitno je da svaki put riješimo problem i osiguramo da se meč na kraju i dogodi", izjavio je White na početku razgovora te je dodao još par riječi...

"Ovo je proces učenja s tim kontaminiranim proizvodima i USADA-inim testiranjem. Ali ako gledate konačni rezultat, on je taj da smo očistili sport."

Što zadržava meč između Nurmagomedova i Fergusona?

"Ništa ga ne zadržava. Dogovaramo taj dvoboj, to je očito sljedeći meč za Khabiba. Samo trebamo ga dogovoriti do kraja. Početak 2020. godine bi se trebao dogoditi", potvrdio je White.

Očekivano, tema je bio i Conor McGregor koji je na recentnoj press konferenciji u vlastitoj režiji najavio povratak u Octagon. I dalje se ne zna tko bi mu trebao biti protivnik u povratničkom nastsupu...

"Još nismo ništa dogovorili. On je imao press konferenciju, rekao je da se vraća, a još uvijek nema ugovora. Nismo ništa potvrdili ili dogovorili meč. Ali da, to je plan", objašnjava White.

Čitav intervju pogledajte u nastavku:

Linker
25. travanj 2024 01:01