UFC

(VIDEO) White odgovorio Francisu: "Ne mogu potvrditi da si idući, pričekaj da završe DC i Stipe"

Francis Ngannou i Dana White
Dana White malo je smirio strasti kod Francisa Ngannoua time što mu nije htio potvrditi kako je idući u borbi za titulu. Rekao je da ne želi ništa govoriti dok ne završi borba Cormiera i Miočića.

Francis Ngannou bio je podosta siguran kako je pobjedom protiv Juniora Dos Santosa osigurao svoje mjesto idućeg izazivača teške kategorije. No, još dok se nalazio u kavezu, Dana White mu je pokušao objasniti kako nažalost još uvijek u ništa ne može biti siguran.

Na ESPN-ovom Twitteru se pojavio snimak Ngannoua koji je došao do ograde, a s druge strane stajao je predsjednik UFC-a. Pitao ga je o tome je li on sad idući ili ne, na što mu je White odgovorio kako se prvo moraju boriti Daniel Cormier i Stipe Miočić te da će tek nakon toga znati više. Snimak možete pogledati ispod odlomka.

Kasnije je na konferenciji za medije White malo detaljnije objasnio cijelu situaciju.

"Prvo moramo vidjeti kako će se odviti borba koja slijedi, Stipe i Cormier prvo moraju odraditi svoje. Ovisit će o puno stvari, tko će pobijediti, kako će pobijediti, što će Cormier htjeti učiniti ako on bude taj? Postoji puno stvari prije nego mogu potvrditi Francisu da će se boriti za titulu. Nije to tako lako, ne može samo reći kako je pobijedio i odmah je idući", rekao je predsjednik UFC-a.

Do borbe Stipe Miočića i Daniela Cormiera ostalo je još sedam tjedana. Svi se nadaju kako neće biti nikakvih ozljeda i da će njih dvojica nastupiti u Anaheimu. To je toliko velika borba da je svakako dobar potez Dane Whitea to što nije spreman Kameruncu obećati kako će se boriti protiv pobjednika, unatoč tome što je ovaj naslagao tri više nego impresivne pobjede. Puno toga može se dogoditi 17. kolovoza.

Linker
19. travanj 2024 14:50