UFC

(VIDEO) Yair Rodriguez zapalio svijeću 'Svetom McGregoru'

Yair Rodriguez
 screenshot/Youtube
Conor McGregor dobivao je do sada svakakve prozivke, no ova koja je došla od Yaira Rodrigueza svakako ulazi u jednu posebnu kategoriju. Najbolji meksički borac zapalio je svijeću na kojoj se nalazi 'Sveti McGregor'.

Nakon što je pobijedio Jeremyja Stephensa na UFC on ESPN 6 priredbi u Bostonu, Yair Rodriguez zatražio je napad na titulu perolake kategorije. No, dok se nada pozivu UFC-ovog vodstva i matchmakera, iskoristio je priliku ponuditi se za povratničku borbu najpopularnijeg borca svijeta, Conora McGregora.

Meksikanac je to napravio na do sada neviđen način. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se vidi paljenje svijeće, a nakon što ju okrene možemo vidjeti fotomontažu Conora McGregora kao katoličkog sveca. Svakako nešto što nikome do sada nije palo na pamet.

"Sv. McGregor ostvari mi želju, donesi mi čudo. Čudo koje bi donijelo susret najvećih fanova na svijetu. Meksiko protiv Irske", napisao je Rodriguez uz objavu koju smo podijelili ispod ovog odlomka.

Kako sad stvari stoje, Rodriguez nije kandidat za McGregorovog protivnika. Sve trenutno vodi tome kako će to biti Donald Cerrone, a borba bi se mogla čak održati u velter kategoriji. To je nešto za što je Yair Rodriguez svakako presitan. Osim toga, on je trenutno u sjajnoj seriji i kao jedan od kandidata za vrh mu je bolje razmišljati o svojoj kategoriji.

Linker
23. travanj 2024 13:05