UFC

(VIDEO) Za dlaku izbjegnut sukob Khabiba Nurmagomedova i Natea Diaza

Khabib Nurmagomedov
Žestoko je bilo u publici UFC 239 priredbe i to ne samo za vrijeme trajanja spektakularnih borbi koje je najbolja ovogodišnja MMA priredba ponudila. U jednom trenutku vrlo blizu jedan drugom su se našli Khabib Nurmagomedov i Nate Diaz. Srećom po sve prisutne, osiguranje je vrlo brzo reagiralo.

Nešto manje od četiri godine nakon što su se Khabib Nurmagomedov i braća Diaz potukli na WSOF eventu, umalo je došlo do novog sukoba. I to ovog puta zahvaljujući nepažnji UFC-ove organizacije. Naime, kad je Nate Diaz stigao u dvoranu, do svojih mjesta je vođen stazom koja je prolazila kraj dijela tribina na kojem se nalazio Khabib Nurmagomedov sa svojom ekipom. Diaz ga je primijetio i nije mogao da nešto ne dobaci, a onda je došlo do komešanja.

Na dostupnim snimkama vidimo veliku gužvu u kojoj možemo prepoznati neke poznate borce, poput Islama Makhacheva. Tu je bio i sveprisutni Ali Abdelaziz koji je među prvima reagirao prema Diazu. Srećom, UFC je ovog puta dobro osigurao situaciju i nije došlo do većih problema, no opet se postavlja pitanje kako su Diaza i Nurmagomedova stavili tako blizu.

Njih dvojica imaju ugovorene borbe unutar idućih nekoliko tjedana. Diaz bi se trebao boriti 17. kolovoza na UFC 241 eventu protiv Anthonya Pettisa, dok Khabiba čeka borba protiv Dustina Poiriera tri tjedna kasnije. Oni se bore na UFC 242, koji se održava u Abu Dhabiju.

Linker
19. travanj 2024 01:42