UFC

(VIDEO) 'Zašto sam prešao s bejzbola na MMA? Glavu je lakše pogoditi nego lopticu!'

Paul Felder
 screenshot
Pogledajte treću epizodu UFC 242 Embeddeda tijekom koje većinu vremena pratiti glavne zvijezde priredbe tijekom odrađivanja obaveza u hotelu gdje su smješteni.

Na početku epizode pratimo trening Khabiba Nurmagomedova i njegovih timskih kolega. Osim njega na priredbi nastupaju još Islam Makhachev i Zubaira Tukhugov, a glavni trener Javier Mendez je još jednom naglasio koliko je sjajno što je s njima i Khabibov otac Abdulmanap. Paul Felder i njegov timski kolega Belal Muhammad, koji također nastupa na eventu, jako su dobro raspoloženi tijekom odrađivanja nekih obaveza u hotelu, a možemo vidjeti i neke stvari koje su im u hotelu omogućene. Već smo ranije pisali o tome kako su UFC 242 borci dobili kraljevski tretman.

Edsona Barbozu su kamere popratile tijekom chata s medijima, a onda je u hotel pristigao privremeni prvak UFC-ove lake kategorije. Dustin Poirier tamo se pozdravio s Barbozom i Andreom Lee, koja će protiv Joanne Calderwood tražiti svoj put prema UFC vrhu. Paul Felder rekao je nešto o tome zašto je bejzbol zamijenio borilačkim sportom, a sad kraj epizode pripada novim snimkama iz kampa Khabiba Nurmagomedova.

Linker
26. travanj 2024 15:24